Skip to main content
Favorites 0

Avond kanotocht in Earnewâld (12+)

Earnewald

Ben jij 12 jaar of ouder en dol op water, de natuur en actief bezig zijn in de avonduren? Beschik je over een goede conditie? Dan is deze kano-excursie echt iets voor jou! Peddel mee door Nationaal Park De Alde Feanen en ontdek één van de grootste laagveenmoerrassen...

Ben jij 12 jaar of ouder en dol op water, de natuur en actief bezig zijn in de avonduren? Beschik je over een goede conditie? Dan is deze kano-excursie echt iets voor jou! Peddel mee door Nationaal Park De Alde Feanen en ontdek één van de grootste laagveenmoerrassen van Noordwest Europa. Hoe je hier komt? Dit prachtige natuurgebied ligt in de driehoek tussen Drachten, Heerenveen en Leeuwarden.

Laag op het water ben je één met de natuur en vanuit een kano vaar je geruisloos door het gebied. Hierdoor schrikken dieren niet op en kun je de vele moerasvogels van dichtbij bewonderen. De statige zilverreiger die jaagt op vis, een otter die wegschiet in het riet, of misschien zelfs wel een zeearend! Deze imposante roofvogel woont hier tegenwoordig. Onze natuurgids vertelt je graag hoe hij aan zijn bijnaam ‘de vliegende deur’ komt.

Handig om te weten is dat we kanoën in Canadese kano’s, geschikt voor meerdere personen. Zwemvesten zijn beschikbaar, maar zorg zelf voor warme kleding en voldoende eten/drinken in een waterdichte tas. Deelname is op eigen risico en zwemdiploma is verplicht.

Interesse? Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00u) via onderstaand formulier. Bij vragen, bel 0511 - 53 96 18 (alleen tijdens kantooruren).

Wanneer:
26 april t/m 24 mei
Prijsinformatie:
Vanaf € 5,- (voor kinderen)
Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Avond kanotocht in Earnewâld (12+)

Koaidyk 8 a
9264 TP Earnewald
Plan your route

from your location

Show results