Skip to main content
Favorites 0

De wjukken fan it Waad

This event has already taken place

Marrum

Aan de rand van de Waddenzee vind je het natuurgebied Noard-Fryslân Bûtendyks. Kom hier genieten van de weidsheid, ruigheid en stilte van de natuur! Alhoewel de vogels genoeg lawaai aan hun kont hebben, dus echt stil zal het niet zijn. Zorg wel dat je goed...

Aan de rand van de Waddenzee vind je het natuurgebied Noard-Fryslân Bûtendyks. Kom hier genieten van de weidsheid, ruigheid en stilte van de natuur! Alhoewel de vogels genoeg lawaai aan hun kont hebben, dus echt stil zal het niet zijn. Zorg wel dat je goed in vorm bent, want deze wandeling is voor gevorderden.

Waar vroeger de slikwerkers hun ruggen kromden ligt nu dit unieke natuurgebied, één van Europa`s grootste vastelandskwelders! Dit komt door de invloed van het zoute water. Je vindt hier dan ook prachtige afwisselende natuur met zilte graslanden, slikvelden en kwelders. Een paradijs voor vogelliefhebbers! Jaarlijks rusten, broeden en foerageren hier meer dan een miljoen vogels.

Ben jij wel in voor een fanatieke wandeling met onze enthousiaste natuurgids? Trek je wandelschoenen aan en ga mee. Vergeet je verrekijker niet!

Interesse? Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00u) via onderstaand formulier. Bij vragen, bel 0511 - 53 96 18 (alleen tijdens kantooruren).

Wanneer:
t/m 14 april
Prijsinformatie:
Vanaf € 2,- (voor kinderen)
Afstand tot jouw locatie:
Show results