Skip to main content
Favorites 0

Roon Staal met Herst tour

This event has already taken place

Terbandster Tsjerke, Terband

Beleef een concert van singer-songwriter-pianist Roon Staal waar u zichzelf kunt opladen met nieuwe inspiratie en energie aan het begin van een mooie herfst. Roon Staal, bekend om zijn loepzuivere tenorstem en vloeiende pianospel, weet zijn publiek...

Beleef een concert van singer-songwriter-pianist Roon Staal waar u zichzelf kunt opladen met nieuwe inspiratie en energie aan het begin van een mooie herfst.

Roon Staal, bekend om zijn loepzuivere tenorstem en vloeiende pianospel, weet zijn publiek elk concert weer op een authentieke en ontspannen wijze in vervoering te brengen. Deze tour biedt u een gevarieerd muziekprogramma met zang in het Engels en Nederlands. Bekende covers van grote namen zoals de Bee Gees, Paul McCartney en Simon & Garfunkel worden afgewisseld met eigen werken.

Roon Staal brengt een bewerking van het bekende nummer ‘Help Me Through The Night’ van zijn oom Ede Staal ten gehore. 

Tijdstip
15.00 - 17.00 uur

Entree
€ 22,50 excl. consumptie

Informatie of reservering

 Alle informatie m.b.t. deze tour kunt u vinden op de website www.roonstaal.com. Reserveringen kunnen daar worden gemaakt of via 06-15403125. Tickets kosten € 22,50. Kinderen en jongeren t/m 17 jaar hebben toegang voor € 12,50.

Wanneer:
t/m 8 oktober
Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Roon Staal met Herst tour
Terbandster Tsjerke

Pastorielaan 12
8449 BE Terband
Plan your route

from your location

Show results