Skip to main content
Favorites 0

Classic meets Comedy

This event has already taken place

Menaam

Op zaterdag 1 april organiseert fanfare Constantia uit Menaam een bijzonder avondje uit. De HaFaBra- en comedy-wereld komen deze avond samen op één podium, met een overwegend klassiek programma én drie comedians.

Het wordt een bijzonder en vrolijk concert, met medewerking van de comedians Jacob Hiemstra, Erik Boddeüs en Vincent Matthijsse. Jacob Hiemstra speelt ook nog es-bas en hij gaat een aantal stukken brengen, begeleid door Constantia. Daarnaast brengen de comedians hun eigen repertoire.  

Als vereniging zoekt Constantia vaak de samenwerking met artiesten. Constantia vindt het leuk buiten de gebaande paden te treden en probeert graag nieuwe concepten. Door ledenverlies is gekozen voor concerten met aangepaste muziek. Geen grote fanfarewerken meer, maar muziek voor ensembles en muziek die echt op onze bezetting is geschreven en dit pakt heel goed uit! Toen een van de leden opperde om bij  een concert een stand-up comedian te betrekken werd een zoektocht gestart en kwamen we in contact met Jacob Hiemstra die lid is van Brassband Schoonhoven en de switch heeft gemaakt naar stand-up comedy. We zijn gaan polsen of Jacob ook iets voor ons zou kunnen betekenen.Het bleek dat Jacob zelf ook al plannen had om iets te organiseren met muziek en comedy.

 En ook leuk: Als winnaar van de 2e divisie van de ONFK 2022 verdienden wij een eigen compositie van Rob Goorhuis. Dit werd een compositie op maat, helemaal passend bij onze huidige bezetting. We zijn blij met het resultaat en hebben het werk in februari voor het eerst voor publiek ten gehore gebracht. De compositie heeft nog geen titel. Daarvoor hebben we suggesties gevraagd via onze site en FB. We hebben een aantal leuke titels binnengekregen. Tijdens het concert maken we de gekozen titel bekend.Op 1 april zullen we dit werk ook weer spelen, mis het niet!

De entree is € 7.50 (kinderen tot 12 jaar gratis). Kaarten kunt u alvast kopen via info@constantia.nl.

Wanneer:
t/m 1 april

Here you will find Classic meets Comedy

Gymzaal Greatebuorren
Greatebuorren 6
9036 MG Menaam
Plan your route

Show results