CityTrain Leeuwarden

CityTrain Leeuwarden Sightseeing Tour

City Train Leeuwarden maakt een mooie rit door de historische Leeuwarder binnenstad. U ziet de beroemde scheve toren de Oldehove. Ook komt u langs de prachtige grachten, geflankeerd door vele rijksmonumenten. Zoals bijvoorbeeld het Waaggebouw. En natuurlijk rijden we ook over een terp. Tevens nemen wij u mee langs het geboortehuis van M. C. Escher en dat van van Mata Hari, de prachtige Kanselarij en de voormalige gevangenis de Blokhuispoort. En nog veel meer.


De rit duurt ongeveer 45 minuten. De tekst is te beluisteren in het Nederlands, Frans, Duits, Engels en Fries.

 

Wannear

 • alle jierren op de 30th fan maart, april, maaie, juny, july, augustus, septimber en oktober oant 'e mei 26 oktober 2019
 • De kaartjes zijn te koop bij de VVV, de Friese Streekwinkel Priuw en bij de trein op het Wilhelminaplein. De kaartjes zijn niet tijdsgebonden. In het hoogseizoen is het verstandig op tijd aanwezig te zijn. De trein staat een half uur voor vertrek klaar.

Prizen

 • KAARTVERKOOP

  De kaartjes zijn te koop bij de VVV, de Friese Streekwinkel Priuw en bij de trein op het Wilhelminaplein. De kaartjes zijn niet tijdsgebonden. In het hoogseizoen is het verstandig op tijd aanwezig te zijn. De trein staat een half uur voor vertrek klaar.

  Bij de VVV of Priuw:

  Volwassene (12+) €7.50

  Kind (4-12) €3.75

  Bij de trein:

  Volwassene (12+) €8.00

  Kind (4-12) €4.00

  Groepen van minimaal 15 volwassenen €1.00 per persoon korting

  Kaartjes zijn inclusief oortjes.
 • Betelmooglikheden: Kontant, Pin

Beoardielings

Lês de ûnderfinings fan besikers

Besjoch de beoardielings fan besikers dy't al earder op dizze lokaasje west binne.

Besjoch alle beoardielings op tripadvisor

Yn 'e buert

Toan risseltaten