Ga naar inhoud
Favorieten 0

Boerderij Nieuw Weper

Oosterwolde

​De boerderij waar naast het verzorgen van de koeien en het verantwoord produceren van melk, het beleven van de boerderij centraal staat. ​Wij verzorgen rondleidingen, boerderijlessen voor het basisonderwijs, melkclinics en creatieve workshops.

Sjoch alfêst efkes

​De boerderij waar naast het verzorgen van de koeien en het verantwoord produceren van melk, het beleven van de boerderij centraal staat. 
​Wij verzorgen rondleidingen, boerderijlessen voor het basisonderwijs, creatieve workshops en diverse arrangementen om je met al je zintuigen mee te laten genieten van het boerenleven op dit melkveebedrijf. 
We vertellen je dan graag alles over onze passie: de boerderij!

Deze zomer (2021) ontvangen wij weer graag bezoekers op ons bedrijf om kennis te maken met het boerenleven!
Iedere donderdagochtend in de zomervakantie verzorgen we een rondleiding voor jong én oud. Iedereen die de boerderij wil beleven en kennis wil maken met de dieren en onze inzet voor de natuur is welkom. 
Voor alle data geldt: de rondleiding start om 10.30 uur en duurt ongeveer tot 12.00 uur. We sluiten af met een beker heerlijke zuivel van eigen koeien. 

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar per keer, dus we werken met reserveringen. Reserveren kan tot de woensdag vóór de rondleiding 12.00 uur via whatsapp: 06-18831753. Bij reservering vermelden welke dag je wilt komen, met hoeveel personen en de leeftijd. 

Kosten € 5,- pp (kinderen t/m 2 jaar gratis)

donderdag 15 juli 2021
donderdag 22 juli 2021 
donderdag 29 juli 2021
donderdag 5 augustus 2021
donderdag 12 augustus 2021
donderdag 19 augustus 2021

Hjir fine jo Boerderij Nieuw Weper

Weperpolder 13
8431 RL Oosterwolde
Plan dyn rûte

Toan risseltaten