Ga naar inhoud
Favorieten 0

Jachtwerf Maronier

Lemmer

Jachtwerf Maronier is een jachthaven met winterstalling, kranen tot 30 ton en een full service refit werf.

Jachtwerf Maronier is een jachthaven met winterstalling, kranen tot 30 ton en een full service refit werf. reparatie en inbouw van dieselmotoren, diesel generatoren, boegschroeven, electronica, energie systemen, kachels, osmose behandelingen met HotVac, polyester reparaties, schilderwerk. dealer schappen; Yanmar, Northern Lights, Raymarine, Side Power. 

Jachthaven

Onze jachthaven is ideaal gelegen, direct aan het IJsselmeer en in het hart van Lemmer. Op enkele minuten lopen van onze jachthaven vindt u restaurants, winkels en supermarkten. Vanuit de jachthaven kunt u het IJsselmeer opvaren, zonder bruggen of sluizen te hoeven passeren. Maronier in Lemmer is een belangrijke jachthaven voor veel watersporters in Friesland, mede door zijn gunstige ligging, goede faciliteiten en optimale beveiliging.

Winterstalling
Tijd om uw schip op het droge te zetten? Wij laten niets aan het toeval over en werken met topklasse materiaal om uw schip te kranen, te transporteren en te stallen (overdekt of onoverdekt). Is alles gedaan wat er gedaan moest worden en is uw schip er weer helemaal klaar voor? Dan zorgen wij ervoor dat het weer met dezelfde zorgvuldigheid te water wordt gelaten. Wij wensen u voorts natuurlijk een behouden vaart, maar mocht de vaart op een of andere manier niet zo behouden verlopen, dan geeft het misschien een rustig gevoel te weten dat u altijd bij ons terecht kunt voor reparaties, nieuwe onderdelen of advies.

Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Jachtwerf Maronier

Vuurtorenweg 16
8531 HJ Lemmer
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten