Ga naar inhoud
Favorieten 0

Citycamping de Wetterpôlle

Leeuwarden

Stadscamping de Wetterpôlle is uniek! Middenin dé culturele hoofdstad van Friesland, maar met de rust en ruimte die u van een camping mag verwachten.

Sjoch alfêst efkes

Stadscamping de Wetterpôlle is uniek! Middenin dé culturele hoofdstad van Friesland, maar met de rust en ruimte die u van een camping mag verwachten. De uitgaansmogelijkheden liggen om de hoek, daarnaast bevindt u zich midden in het natuurgebied de Froskepôlle in Leeuwarden. U kunt hier kamperen met uw eigen tent, caravan of camper. Onze camping beschikt maar liefst over 36 camper-plaatsen, uniek voor Friesland zelfs voor Nederland! Ook bevinden zich op de camping kampeer-pods. Verblijfsruimten vergelijkbaar met een trekkershut, goed geïsoleerd en voorzien van een overdekte veranda om heerlijk ontspannen te verblijven. 

Het centrum van Leeuwarden ligt om de hoek en supermarkten zijn goed bereikbaar (binnen 10 minuten).

Wilt u genieten van het kampeerleven en de stad? Wij bieden u ruim opgezette plekken welke rustig gelegen zijn, waardoor u kunt ervaren hoe fijn kamperen kan zijn. ’s Ochtends heerlijk ontbijten voor uw tent, caravan of camper en ’s avonds naar het bruisende stadsleven in het centrum van Leeuwarden. Of één van de vele andere faciliteiten in de buurt.

Onze kampeerplaatsen zijn allen voorzien van een elektrische aansluiting. Honden zijn toegelaten, maximaal 1 per kampeerplaats. Er is een hondenuitlaatplaats vlakbij de camping.

Hjir fine jo Citycamping de Wetterpôlle

Adres:
Citycamping de Wetterpôlle
Coronaweg 2
8938 CA Leeuwarden
Plan dyn rûte
Ofstân (ôfstân):
Toan risseltaten