Ga naar inhoud
Favorieten 0

Marina Resort Hart van Friesland

Uitwellingerga

Als u voor een sportieve vakantie kiest waarbij u al zeilende de Friese Wateren wilt verkennen, dan is Watersportcentrum Hart van Friesland een uitstekende startplaats. Het Hart van Friesland ligt namelijk centraal in het merengebied. Circa twee kil...

Als u voor een sportieve vakantie kiest waarbij u al zeilende de Friese Wateren wilt verkennen, dan is Watersportcentrum Hart van Friesland een uitstekende startplaats. Het Hart van Friesland ligt namelijk centraal in het merengebied. Circa twee kilometer van het Sneekermeer en de Goingarijpsterpoelen, ongeveer 5 kilometer van de Langweerderwielen en het Koevordermeer, direct aan het Prinses Margrietkanaal. Zonder de mast te strijken kunt u naar deze vele meren en kanalen toe varen/zeilen. De combinatie van appartement, restaurant en boot voor de deur (uw eigen of die van ons) vormen de ingrediënten voor een optimale vakantie.

Jachthaven
Bij Hart van Friesland in Uitwellingerga kunt u een mooie ligplaats huren voor uw motorboot, zeilboot of sloep. Onze jachthaven biedt alle faciliteiten die u maar kunt bedenken en is een uitstekende basis voor uw boot. Onze jachthaven is centraal gelegen tussen de Friese meren en ook via de weg uitstekend te bereiken.

Bootverhuur
U kunt bij Hart van Friesland terecht voor verschillende type boten. U huurt gemakkelijke en motorboot, zeilboot, sloep of visboot.

Restaurant
Dineren in een sfeervolle ambiance. Ons restaurant biedt een gezellig onderkomen waar u kunt plaats nemen in de serre of met mooi weer op ons terras aan het water waar u kunt genieten van de watersport activiteiten.

Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Marina Resort Hart van Friesland

Eastwei 8
8624 TG Uitwellingerga
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten