Ga naar inhoud
Favorieten 0

Camping Maran

Terkaple

Mini camping Maran : Met ingang van 2012 bieden wij de mogelijkheid om bij ons met tent of caravan te overnachten. Ideaal voor de watersportliefhebber. "Kamperen aan het water" Tent en boot , polyvalk en tent, caravan en vaarvakantie!

Mini camping Maran: Met ingang van 2012 bieden wij de mogelijkheid om bij ons met tent of caravan te overnachten. Ideaal voor de watersportliefhebber. Kamperen aan het water! "

Tent en boot, polyvalk en tent, caravan en vaarvakantie Safaritent en boot! Diverse kampeer/watersport combinaties zijn er bij ons mogelijk.

Bij Maran hebben wij een aantal fraaie kampeerplekken gesitueerd aan het water. De ideale locatie wanneer u wilt watersporten maar wel het comfort wenst van uw eigen tent. Ook voor de liefhebbers van het camperen bij het water met eigen caravan hebben wij een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Douches en toiletten zijn vanzelfsprekend aanwezig.

Glamping bij Maran: Wilt u wel het comfort maar niet de "sores" van het meenemen opzetten en afbreken van uw eigen tent of caravan? Huur dan nu een sfeervolle en comfortabele Safaritent bij Maran.

U kunt bij ons tegen een aantrekkelijke prijs een polyvalk (incl. buitenboordmotor) huren. Dit is (in overleg) mogelijk voor een dag, weekend, midweek of gehele week.

Aantal ligplaatsen:
10
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Camping Maran

Skûtmakkerspôle 12
8542AJ Terkaple
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten