Ga naar inhoud
Favorieten 0

Predator Fishing Holland / UFX

Sneek

Visgids in Friesland.

Zoek jij een nieuwe uitdaging? Hier moet je zijn!

Wil je gaan vissen, maar is het onbekend water? Boek dan een dag(en) met onze gecertificeerde visgids in Friesland. Wij gaan je helpen met techniek, hengels en molens, kunstaas, spot zoeken en vinden en hopelijk vangen van de vis! Het vissen in Friesland is toegankelijk, ook voor mensen zonder enige ervaring.

Van beginner tot ervaren sportvisser, van materiaal tot techniek, je hoeft alleen maar aan boord te stappen voor een dag vol met avontuur, natuur, ontspannen maar ook spanning, de vis vinden en verleiden tot een aanbeet. Ervaar dit allemaal aan boord van mijn Baaiman Fishing 601 met Yamaha 70 Pk., verschillende Fishfinders en een Minn-Kota Boegmotor die ons perfect op de stekken houd of ons langs de stekken vaart zodat wij ons vol op het vissen kunnen concentreren. Je hoeft zelf niks mee te nemen, alles is aan boord, kwaliteit hengels, molens en kunstaas.

Roofvissen met kinderen? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Een hele- of in de zomer een halve dag roofvissen is perfect voor kinderen vanaf circa 8 jaar.

We got you covered!

Natuurlijk:) # Protips-included

Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Predator Fishing Holland / UFX

Koopmansgracht 6
8606 AA Sneek
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten