Ga naar inhoud
Favorieten 0

B&B Pastorie Waaxens

Waaxens

Bed en Breakfast in oude plattelands pastorie met kamers voor 1, 2 en 4 personen. Alle kamers hebben vaste wastafel, TV, gratis Wifi, koffie/thee zetten mogelijk en badjassen aanwezig. Douche en toilet kamer 1-2-3 gedeeld op overloop en kamer 4 prive...

Bed en Breakfast in oude plattelands pastorie met kamers voor 1, 2 en 4 personen.
Alle kamers hebben vaste wastafel, TV, gratis Wifi, koffie/thee zetten mogelijk en badjassen aanwezig. Douche en toilet kamer 1-2-3 gedeeld op overloop en kamer 4 prive badkamer met douche, toilet en jaccuzzi.


In het kleine Friese dorpje Waaxens, staat één van de mooiste plattelands pastorieën van Friesland aan de weg (N 356) van Dokkum naar Holwerd.
Gebouwd in 1894 en Rijksmonument geworden in 1995, zijn vooral op de begane grond bijna alle ruimtes nog in de originele staat.
Op de bovenverdieping, waar de twee 2-persoonskamer en de twee 1-persoonskamer liggen, zijn wat eigentijdse aanpassingen gedaan t.b.v. de kamerverhuur.

  • Beide kamers zijn voorzien van een vaste wastafel met warm en koud stromend water, TV, koelkast, waterkoker en ruime kastruimte.
  • Er is een wi-fi verbinding door het hele pand.
  • Op de overloop bevindt zich de gasten douche met toilet.
  • Op de begane grond wordt 's morgens tot 10.00 uur het ontbijt geserveerd in de eetkamer.
  • Alle ruimtes zijn rookvrij !
  • Huisdieren zijn binnen niet toegestaan maar er is eventueel plek in een afgesloten schuur om uw huisdier te laten overnachten.
  • Zomers kan er bij mooi weer volop genoten worden in de meer dan 6800 m² grote pastorie tuin.
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo B&B Pastorie Waaxens

Tsjessensweg 8
9152 BD Waaxens
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten