Ga naar inhoud
Favorieten 0

Ypma's Maritieme Dienstverlening

Heeg

Ypma's Maritieme Dienstverlening biedt rondvaarten en sunset cruises aan met de Orka (voormalige politieboot de RP17). Ook kunt u mij in huren als uw schipper of kapitein.

Ypma's Maritieme Dienstverlening biedt rondvaarten en sunset cruises aan met de Orka (voormalige politieboot de RP17). Bij goede weersomstandigheden en genoeg deelname (min. 4 personen en max. 10 personen) maken wij een tocht van 2-2,5 uur op en rond het Heegermeer. Ook zijn andere tochten mogelijk zoals bijvoorbeeld een Sunsetcruise of een tocht naar de Elfstedensteden IJlst/Sneek en Workum/Bolward. Opstap plaats en tijd, in overleg. Ook kunnen wij een lunch voor u aan boord verzorgen.

Ook kun je Ypma's Maritieme Dienstverlening in huren als schipper of kapitein. En om je boot ergens heen te varen behoort ook tot ons werk. Voor storingen, reparatie of onderhoud, ben je bij ons aan het juiste adres.

Ook hebben wij mooie ligplaatsen te huur, boxen van 12 meter, 10 meter en 7 meter. Wifi, elektra, water en sanitair is aanwezig. Het is bij ons vandaan ongeveer 10 minuten varen en je zit midden op het Heegermeer. Je kunt alle kanten op bij ons van uit de haven, Sneek, IJlst, Woudsend, Sloten en Lemmer enz.

Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Ypma's Maritieme Dienstverlening

Ypma's Maritieme Dienstverlening
Lytshuzen 29
8621 XE Heeg
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten