Ga naar inhoud
Favorieten 0

de Fluessen - Schippershuis 2023

Elahuizen

Groepsaccommodatie met uitzicht over de Fluessen

Deze groepsaccommodatie heeft een zeer ruime woonruimte met diverse zit- en eethoeken, een bar met biertap en muziek installatie evenals een openhaard. In de recreatieruimte staan een poolbiljart, tafelvoetbal en dartbord. Evenals nog meer zitgelegenheid en openslaande deuren naar het terras aan het water met overdekt terras en barbecue. Er is een speelkamer voor kinderen met diverse spelletjes, speelgoed en heel veel knuffels. De grote professionele keuken beschikt over een tienpitsfornuis, vaatwasser, diverse koelkasten en nog veel meer voorzieningen. Tevens is er op de begane grond een rolstoelvriendelijke slaapkamer met eigen badkamer. Op de eerste verdieping zijn 15 slaapkamers gerealiseerd waarvan 11 kamers beschikken over twee eenpersoonsbedden. Er is een slaapkamer met tweepersoonsbed, een vierpersoonskamer en ten slotte zijn er nog twee tienpersoonsslaapkamers met elk vijf stapelbedden. Bovendien zijn er twee kinderbedjes beschikbaar.

Ligging
In het kleine dorpje Elahuizen, direct aan de Fluessen ligt deze locatie. Hier vind je onder andere een groepsaccommodatie, loft en vakantiehuis. De ligging is perfect als je op zoek bent naar rust en ruimte. Wanneer je de beschikking over een eigen boot hebt, meer je deze eenvoudig aan in de haven en vaar je binnen een minuut op de Fluessen, een van de Friese meren. Ook voor fietstochten is deze locatie geschikt, langs de oevers fiets je eenvoudig naar Woudsend. Of je verlaat het water en fietst in de richting van Balk en Gaasterland.

Belangrijk om te weten
- De gehele begane grond, waaronder een slaap- en badkamer is drempelloos waardoor deze ook geschikt is voor mindervalide personen.

Groepsgrootte event:
max. 55 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo de Fluessen - Schippershuis 2023

Mardyk 13
8581 KG Elahuizen
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten