Ga naar inhoud
Favorieten 0

Zwembad Nij Sudersé

Lemmer

Zwembad Ny Sudersé is gelegen aan het prachtige strand van Lemmer. Er is een 25-meterbad met beweegbare bodem , een warm recreatie bad waarin een stroomversnelling en een bubbelbank aanwezig is en een peuterbad voorzien van een Orca glijbaantje.

Sjoch alfêst efkes

mediablock.showall

Zwembad Ny Sudersé is gelegen aan het prachtige strand van Lemmer. Het zwembad heeft veel te bieden. Er is een 25-meterbad met beweegbare bodem, een warm recreatie bad waarin een stroomversnelling en een bubbelbank aanwezig is en een peuterbad voorzien van een Orca glijbaantje. Daarnaast is er een grote glijbaan met een aparte uitglij bak. Er is een gezellig terras aanwezig met een betaalbare horeca gelegenheid voor een drankje en tussendoortjes. Voor jong en oud hebben we veel te bieden.

Ook is het zwembad voorzien van een MIVA ruimte met toilet en tilliftsysteem met douchewagen/rolstoel en een tillift aan het bad .Dus ook voor mindervaliden is het bad zeer geschikt.

In alle vakanties worden er spelletjes georganiseerd voor de jeugd en in de kleine vakanties zijn er themaweken. Iedereen is van harte welkom in het zeer gezellige zwembad Ny Sudersé in Lemmer.

Het is een gezellig en overzichtelijk zwembad vol sfeer en plezier.

Hjir fine jo Zwembad Nij Sudersé

Adres:
Industrieweg 2 A
8531PA Lemmer
Plan dyn rûte
Ofstân (ôfstân):
Toan risseltaten