Ga naar inhoud
Favorieten 0

Holidays

Schiermonnikoog

Holidays is een prachtig vrij gelegen en riant vakantiehuis, in 1937 gebouwd en in 2003 volledig vernieuwd. Dit karakteristieke huis ligt ideaal gelegen aan de Badweg op loopafstand tussen het dorp (< 1 km) en het strand (< 500 m).

Holidays is een prachtig vrij gelegen en riant vakantiehuis, in 1937 gebouwd en in 2003 volledig vernieuwd. Dit karakteristieke huis ligt ideaal gelegen aan de Badweg op loopafstand tussen het dorp (< 1 km) en het strand (< 500 m).Het gezellige en lichte huis, met veel ramen rondom, is de ideale uitvalsbasis voor een ontspannen vakantie. Het huis is geschikt voor max. 6 personen met eventueel een baby of peuter.

Een unieke locatie in een natuurgebied met uitzicht op de vuurtoren en het duinlandschap. Het huis ligt op 2500 m2 eigen grond met veel privacy. Er zijn 2 ruime zonnige terrassen (op het zuiden en op het westen) en veel speelruimte met schommels voor kinderen die in de grote tuin en ook in het aangrenzende natuurgebied heerlijk vrij kunnen spelen. Zeer regelmatig scharrelen konijnen en fazanten rond het huis.

Op Schiermonnikoog, dat de status heeft van Nationaal Park, is genoeg te doen en te ontdekken. Wandelend of met de fiets in de natuur, op het strand of in het gezellige dorp.

Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Holidays

Holidays
Badweg 24
9166 NK Schiermonnikoog
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten