Ga naar inhoud
Favorieten 0

Stadsherberg Sneek

Sneek

Een sfeervol, luxe hotel met 9 kamers en Grand Café & restaurant met terras. Hotel Stadsherberg Sneek is gelegen op een van de mooiste locaties van Sneek, 30 meter van de Waterpoort en in hartje centrum.

Sjoch alfêst efkes

mediablock.showall

Hotel Stadsherberg Sneek - overnachten in stijl! Thuis in het centrum van Sneek

Monumentale pand uit 1845 met rijke historie. Een sfeervol, luxe hotel met 9 kamers en Grand cafe en restaurant met terras. Hotel Stadsherberg Sneek is gelegen op een van de mooiste locaties van Sneek, 30 meter van de Waterpoort, uitzicht op de watertoren, gelegen aan het water en in hartje centrum!

Een familiebedrijf, kleinschalig, maar met een groots doel. We willen u graag kwaliteit, eigentijdse service en gastvrijheid laten beleven. Dit alles in een ongedwongen, huiselijke sfeer. De hotelkamers en het Grand Cafe zijn met de grootste zorg en met de hoogste kwaliteit sfeervol en huiselijk ingericht. Koloniale stijl gecombineerd met de huidige moderne faciliteiten.

In het Grand Cafe of op ons terras kunt u terecht voor koffie & gebak, een lunch, een diner of kom gezellig borrelen. Op onze mooie locatie raakt u niet uitgekeken! Het zonnetje is de gehele dag op ons terras aanwezig.

Graag laten wij u zien wat wij voor u kunnen betekenen en wat er bij ons in de omgeving te beleven is. Wij verwelkomen u graag!

Hjir fine jo Stadsherberg Sneek

Adres:
Lemmerweg 8
8607 BZ Sneek
Plan dyn rûte
Ofstân (ôfstân):
Toan risseltaten