Herberg de Waard van Ternaard is ontworpen en ingericht door meubelontwerpers Pilat & Pilat. U vindt hier aangename rust die perfect aansluit bij de heldere eenvoud en ambacht die zowel het interieur als de keuken uitstralen.

In onze keuken word zoveel mogelijk gebruik gemaakt van specifieke producten uit onze regio; deze worden op een ambachtelijke manier bereid. Zo bakken wij onder andere ons eigen brood met meel van de molen uit Birdaard en wordt er dagelijks verse vis ingekocht bij “De Goede Vissers” in Lauwersoog; vleeswaren worden gehaald bij de ambachtelijke slager uit Ternaard (in 2009 verkozen tot beste slagerij van Nederland). Tevens werken wij nauw samen met agrariërs uit onze regio die bepaalde producten exclusief voor ons kweken. Op deze manier worden u eerlijke, verse en seizoensgebonden gerechten voorgeschoteld. Sinds eind 2013 zijn wij als eerste bedrijf gecertificeerd als Fairtrade

Naa…

Lês fierder

Herberg de Waard van Ternaard is ontworpen en ingericht door meubelontwerpers Pilat & Pilat. U vindt hier aangename rust die perfect aansluit bij de heldere eenvoud en ambacht die zowel het interieur als de keuken uitstralen.

In onze keuken word zoveel mogelijk gebruik gemaakt van specifieke producten uit onze regio; deze worden op een ambachtelijke manier bereid. Zo bakken wij onder andere ons eigen brood met meel van de molen uit Birdaard en wordt er dagelijks verse vis ingekocht bij “De Goede Vissers” in Lauwersoog; vleeswaren worden gehaald bij de ambachtelijke slager uit Ternaard (in 2009 verkozen tot beste slagerij van Nederland). Tevens werken wij nauw samen met agrariërs uit onze regio die bepaalde producten exclusief voor ons kweken. Op deze manier worden u eerlijke, verse en seizoensgebonden gerechten voorgeschoteld. Sinds eind 2013 zijn wij als eerste bedrijf gecertificeerd als Fairtrade

Naast een uitstekend restaurant beschikken wij ook over vijf ruime hotelkamers en twee afsluitbare ruimes, welke uitermate geschikt zijn voor zakenlunches, (directie-) vergaderingen of (product-) presentaties.

Wij zijn aangesloten bij Fryslân Culinair, een samenwerkingsverband van 12 restaurants in de provincie Fryslân. Die als doel hebben het promoten van het Fries culinair erfgoed

Lês minder

Iepeningstiden

  • elke moandeisletten
  • elke tiisdeisletten
  • elke woansdei12.00 - 20.00 oere
  • elke tongersdei12.00 - 20.00 oere
  • elke freed12.00 - 20.30 oere
  • elke sneon12.00 - 20.30 oere
  • elke snein12.00 - 20.00 oere

Sjoch alfêst efkes

Yn 'e buert

Toan risseltaten