Ga naar inhoud
Favorieten 0

Sail Events Friesland Suppen

Woudsend

Suppen bij Sail Events Friesland is dé leukste manier om het pittoreske dorp Woudsend en de Friese meren van Zuid West Friesland vanaf het water te ontdekken. 

Er is geen betere plek om de watersport te beoefenen dan in Friesland! Daarom biedt Sail Events Friesland naast het zeilen op onze lemsteraak ook suppen aan.

Suppen is momenteel de snelst groeiende watersport van dit moment! Zodra het zonnetje eindelijk doorbreekt, gaan we het liefste direct het water op. Steeds meer mensen stappen op een sup. Logisch, want het is een laagdrempelige manier om actief op het water te zijn, of juist om te ontspannen.

Suppen bij Sail Events Friesland is dé leukste manier om het pittoreske dorp Woudsend en de Friese meren van Zuid West Friesland vanaf het water te ontdekken.  Tijdens het suppen, pedellen door de mooie vaarten aan de Elfstedenroutetocht rondom het pittoreske dorp Woudsend. Ervaar wat suppen met je doet! Staand op een groot supboard beweeg je je voort met een speciale suppaddle. Met een beetje focus en een goede balans is deze sport gemakkelijk te doen. Juist voor de beginnende watersporter is suppen een goede sport om mee te starten. Kun je nog niet suppen? Geen probleem! Vanaf 2021 is het ook mogelijk om lessen te volgen. Zo weet je direct vanaf het begin wat je moet doen!

Suppen is een echte aanrader als begin of afsluiter van een familieweekeind, personeelsuitje, bijeenkomst, vergadering of teambuilding. Combineer het suppen met een ontbijt, koffietafel, lunch, borrel, high tea, picknick, proeverij of diner op één van Frieslands mooiste (vergader) locaties op of aan het water of in combinatie met een andere activiteit van Sail Events Friesland.

Wij bieden de volgende mogelijkheden aan:

Supboard huren
1,5 uur suppen €17,50
Ieder uur daarna €10,-

Groepslessen
Voor beginners
Voor gevorderden
Privéles

Evenement Sup & Sail
Iedere laatste zondag van de maand voor opstappers en groepen. 
Meer informatie klik op deze link

Groepsarrangement
Sup & Sail
Meer infomatie klik op deze link

Note
v.a. 14 jaar en zwemdiploma verplicht! In de leeftijd 9-14 onder begeleiding van een volwassene. Suppen met 1,5 m afstand is prima te doen – wij volgen hierin de RIVM richtlijnen via het Watersportverbond.

Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Sail Events Friesland Suppen

Vosseleane 15
8551 PX Woudsend
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten