Ga naar inhoud
MAP

Botenverhuur L. van der Pol

Sneek

Welkom bij Botenverhuur L. van der Pol, de zeilboten en sloepenverhuurder die al sinds 1979 staat voor een fantastische vaarvakantie! Welkom bij Botenverhuur L. van der Pol, de zeilboten en sloepenverhuurder die al sinds 1979 staat voor een fantastis...

Sjoch alfêst efkes

mediablock.showall

Welkom bij Botenverhuur L. van der Pol, de zeilboten en sloepenverhuurder die al sinds 1979 staat voor een fantastische vaarvakantie!
Welkom bij Botenverhuur L. van der Pol, de zeilboten en sloepenverhuurder die al sinds 1979 staat voor een fantastische vaarvakantie! Kwaliteit en plezier staan voorop! Onze in topstaat verkerende vloot die enkel bestaat uit gerenommeerde merken als Bavaria, Dufour, Dehler, Balt, Friendship, Sportina, Compromis, Victoire en de geuzen/breehornvalk waarborgen een heerlijke dag, week of weekend op het water.

Luxe en compleet zeilen in Friesland

Alle boten zijn zeer compleet en luxe uitgerust zelfs het kleinste zeiljacht beschikt over een complete inventaris, tot aan afwasmiddels en een veiligheidsaansteker aan toe. Buiten de brandstofkosten zijn dus geen extra kosten voor bijvoorbeeld zwemvesten of waterkaarten. Wij zeggen niet voor niets in principe is een slaapzak en wat eten meebrengen is genoeg!

Faciliteiten op de haven

Alle schepen worden verhuurd vanuit onze recente jachthaven midden in het unieke Friese merengebied. Vanaf watersportboulevard ’t Ges bent u binnen 10 minuten,

Hjir fine jo Botenverhuur L. van der Pol

Adres:
Hendrik Bulthuisweg 19 -
8606KB Sneek
Plan dyn rûte
Ofstân (ôfstân):
Toan risseltaten