Ga naar inhoud
Favorieten 0

Appartement Costa de Lemmer

Lemmer

Het huis staat op een prachtige locatie aan het doorgaande water. Het uitzicht op authentieke huizen en boten verveeld je nooit. De zon (als ze er is natuurlijk) draait de hele dag mee met je uitzicht.

Costa de Lemmer, dat is waar de Lemsters heen gaan op vakantie als ze eigenlijk lekker thuis blijven. Jullie kunnen dit heerlijke "Altijd op vakantie gevoel" ook voelen. Boek ons idyllische vakantiehuis, midden in het dorp aan het Dok en geniet met ons mee van deze populaire toeristische trekpleister.

Het huis staat op een prachtige locatie aan het doorgaande water. Het uitzicht op authentieke huizen en boten verveeld je nooit. De zon (als ze er is natuurlijk) draait de hele dag mee met je uitzicht. Je hebt het hele huis voor jezelf, 3 slaapkamers voor in totaal 6 personen, een volledig ingerichte keuken, een douche en aparte toilet. De kamers in het oude waterschapshuis uit circa 1915, zijn geheel nautisch ingericht. We hopen dat jullie ervan genieten. Voel je thuis in Lemmer, leuk dat jullie er zijn.

Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Appartement Costa de Lemmer

Kortestreek 9
8531 JE Lemmer
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten