Ga naar inhoud
MAP

Restaurant Zuiver

Joure

Wij zijn Restaurant Zuiver Joure By Marten & Nely. Wij werken zoveel mogelijk met pure, verse en ambachtelijke producten uit de streek en van het seizoen.

Sjoch alfêst efkes

mediablock.showall

Wij zijn Restaurant Zuiver Joure By Marten & Nely. Wij werken zoveel mogelijk met pure, verse en ambachtelijke producten uit de streek en van het seizoen. We werken met een kleine voorraad, no-waste staat hoog in het vaandel en het menu wisselt dan ook voortdurend. Dat houdt ons scherp en zo dragen we ons steentje bij aan het milieu.

Op dinsdag t/m zaterdag serveren we vanaf 17.30 uur een wisselend 4-gangen menu met als mogelijkheid een perfect afgestemd wijnarrangement. Het menu is uit te breiden naar 5 of 6 gangen. 

Ons diner concept, een culinair verrassingsmenu, leent zich ook uitstekend voor lunchtijd.  U kiest uit twee of drie gangen en de chef Marten bereidt speciaal voor u een smaakvol en uitgebalanceerd lunchgerecht. Toch liever zelf een keuze maken? in onze lunchkaart vindt u een gevarieerd aanbod. Proef in al onze gerechten de culinaire kwaliteiten van de chef.

Uiteraard houden we rekening met uitzonderingen als allergieën en intoleranties en we vragen u dit ons expliciet te melden van tevoren. U kunt bij ons ook terecht voor al uw feesten en partijen, e.v.t. ook op locatie. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de website of per telefoon.

Wij staan voor gastvrijheid en service in een laagdrempelige ambiance met een eerlijke eigentijdse keuken waarbij wij geen concessies doen aan kwaliteit.

Hjir fine jo Restaurant Zuiver

Adres:
Restaurant Zuiver
Douwe Egberts Plein 1 A
8501 AB Joure
Plan dyn rûte
Ofstân (ôfstân):
Toan risseltaten