Ga naar inhoud
Favorieten 0

De Drait Yachting

De Wilgen

Wilt u een boot huren in Friesland of Brandenburg - Berlijn? Bootverhuur De Drait heeft genoeg keuze om een boot te huren die aan uw wensen voldoet! In Drachten heeft bootverhuur De Drait haar eigen jachthaven. Vanuit de jachthaven vaart u richting ...

Sjoch alfêst efkes

mediablock.showall

De Drait Yachting is een toonaangevend watersportbedrijf in Friesland en Brandenburg (Duitsland) en biedt volop activiteiten voor iedere watersporter. Want of je nu bootbezitter bent, een dagje komt sloepvaren met je familie of vrienden, een motorboot of houseboat komt huren of juist de omgeving wilt verkennen met een fiets, kano of SUP-board: voor iedereen is er genoeg te beleven!

Met ruim 80 boten is Yachtcharter De Drait de specialist op het gebied van het verhuren van sloepen, luxe motorboten, houseboats of budgetboten. Onze boten zijn geschikt voor 2 t/m 14 personen, hebben een lengte tussen de 7 en 15 meter en mogen daardoor allemaal zonder vaarbewijs gehuurd worden. Heb je weinig of helemaal nog geen vaarervaring? Geen probleem! Yachtcharter De Drait biedt een uitgebreide instructie voor afvaart, zodat je altijd zorgeloos op pad gaat.

Vanuit onze jachthaven in Friesland (Drachten) verhuren wij al meer dan 35 jaar onze boten. Sinds 2008 verhuren wij ook een aantal motorjachten in Brandenburg an der Havel in Duitsland. Met een vestiging in zowel Friesland als Brandenburg kun je bij ons een groot deel van het Europese binnenwater ontdekken.

Bootverhuur in Friesland
Vaar vanuit Drachten direct naar het Nationaal Park De Alde Feanen, Eernewoude en Grou. Een ideale route voor een dagje uit! Wil je langer het water op? Met onze sloepen en motorboten ontdek je eenvoudig het Friese Merengebied met de bekende watersportplaatsen Grou, Sneek, Lemmer en Stavoren. Leg aan in de natuur en ervaar de rust, of leg aan midden in het centrum van een van de bruisende Elfsteden. Andere routes zijn ook mogelijk, zo vaar je eenvoudig richting Groningen, Zwolle, Amsterdam of zelfs naar Utrecht.

Wij bieden onze motorjachten voor de verhuur aan vanaf eind februari/begin maart t/m eind november. Dit is altijd afhankelijk van de winterse weersomstandigheden.

Meer informatie: Yachtcharter De Drait

Hjir fine jo De Drait Yachting

Adres:
Biskopswei 27
9213 VM De Wilgen
Plan dyn rûte
Ofstân (ôfstân):
Toan risseltaten