Ga naar inhoud
Favorieten 0

Street Art Tour

A Guide to Leeuwarden, Leeuwarden

Ga mee met de enthousiaste gids van A Guide to Leeuwarden en leer Leeuwarden kennen aan de hand van Street Art. ISM Writer's Block Murals.

Sjoch alfêst efkes

mediablock.showall

Dagelijks te wandelen met de Street Art Map of met een gids op een Street Art Tour

Ga mee met de enthousiaste gids van A Guide to Leeuwarden en leer Leeuwarden kennen aan de hand van Street Art. Hieronder vallen diverse illegaal en legaal aangebrachte kunstuitingen in de openbare ruimte. Denk daarbij aan stickers, posters, graffiti en muurschilderingen. We bieden 2 verschilldende manieren aan om een Street Art tour te doen in Leeuwarden.

Street Art Tour met gids: Je kunt elke dag van de week een boeken om de mooiste Street Art te ondekken met je eigen gids. Een gids kan je alle verhalen vertellen achter de werken en weet natuurlijk ook de laatste nieuwe werken te vinden. Een Privé tour is het gehele jaar te boeken. Kosten van de privé tour zijn 50 euro per uur. Je kunt op de website van A Guide to Leeuwarden rechtstreeks een tour boeken. 

Street Art Map: Je kunt de street art in Leeuwarden ook ontdekken met onze Street Art Map. Deze A3 kaart bevat 2 do-it-yourself wandelingen langs de mooiste street art in Leeuwarden en kost slechts 5 euro. De kaart is te koop bij Leeuwarden Visitor Center, Hardwerk Fogeltje, NØRD,Klup de Dag,  Ut Streekie, en Hotel Post-Plaza. Via de QR code op de kaart krijg je ook uitleg over de kunstwerken. 

Wanneer:
t/m 31 december
Prijsinformatie:
Vanaf € 5,-

Hjir fine jo Street Art Tour
A Guide to Leeuwarden

Adres:
Heer ivostraatje 1
8911DP Leeuwarden
Plan dyn rûte
Ofstân (ôfstân):
Toan risseltaten