Ga naar inhoud
Favorieten 0

Long Horn Safari

Dit evenemint is al west

Lokaal op Hatsum, Dronrijp

Longhorn Ranch Hasthem Hoeve van Itte & Oane Smink Restaurant Lokaal Op Hatsum organiseren samen een Longhorn safari in het Friese weide land. Per huifkar door het authentieke Friese boerenland met een heer

Ontdek de magie van Noordwest Friesland tijdens een betoverende Longhorn huifkartocht, geleid door de boer Oane en boerin Itte zelf. Een exclusieve ervaring waar rust, ruimte en authenticiteit samensmelten dit alles met culinaire gerechten in het prachtige Friesland.

Vanaf 15 juli 2023 presenteren Longhorn Ranch Hasthem Hoeve & Restaurant Lokaal op Hatsum, een ongeëvenaarde belevenis waar de charme van het boerenleven, de schoonheid van de Friese natuur en een culinaire verwennerij samenkomen. Stap aan boord van onze pittoreske huifkar en laat je meevoeren door het rustgevende landschap, omringd door imposante Longhorn runderen, prachtige Friese paarden, dartelende kippen, sierlijke schapen en de vrolijke fladdering van weidevogels.

Itte en Oane nemen je mee op een fascinerende reis door hun dagelijks leven op de boerderij. Ontdek de geheimen van duurzame landbouw, leer over de verzorging van de dieren en laat je meeslepen door hun verhalen vol passie voor het Friese platteland. Deze interactieve en educatieve ervaring biedt een diepgaande blik in het boerenbestaan, terwijl je geniet van de rust en stilte van de uitgestrekte natuur.

Proef de Friese Gastvrijheid! Beleef de hoogtepunten van Fryslân met een smaakvolle twist. Vooraf aan deze ontspannende rit door de weelderige velden, staat er een culinair festijn op je te wachten. Schuif aan voor een vorstelijke High Tea, bereid met liefde en ambachtelijke Friese lekkernijen. Proef van overheerlijke lokale delicatessen, vers gebakken scones, traditionele Oranjekoek, en nog veel meer lekkers, vergezeld door een verfrissende selectie thee en koffie. Of geniet van een heerlijke brunch.

Geniet je liever pas na afloop van een smaakvol Diner! Voor degenen die een uitgebreidere culinaire ervaring willen, is er een verfijnd diner, waar de culinaire creaties van onze chef-kok, Jordi Talma, de smaakpapillen zullen betoveren. Bereid met lokale ingrediënten en geïnspireerd door de Friese tradities. Dit diner je zintuigen betoveren met een harmonie van smaken en texturen.

Longhorn Ranch Hasthem Hoeve & Restaurant Lokaal op Hatsum omvatten alle essenties van Friesland - de prachtige natuur, de gastvrijheid van het platteland, en het authentieke boerenleven - dit alles in een unieke setting. 

De toch is alleen te boeken in combinatie met een Brunch, een High Tea of een 5 gangen-verrassing diner ‘du chef’. Tijdens de toch wordt de inwendige mens ook niet vergeten.

Wanneer:
t/m 29 oktober
Prijsinformatie:
Vanaf € 34,-
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Long Horn Safari
Lokaal op Hatsum

Lokaal op Hatsum
Hatzum 13
9035 VK Dronrijp
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten