Ga naar inhoud
Favorieten 0

Elske DeWall

Leeuwarden

Al eerder liet Elske DeWall in Neushoorn zien dat ze van alle markten thuis is met het spectaculaire vierluik ‘The Roots of Elske DeWall’. Nu is de Friezin terug met een korte clubtour langs verschillende Nederlandse podia!

Sjoch alfêst efkes

Al eerder liet Elske DeWall in Neushoorn zien dat ze van alle markten thuis is met het spectaculaire vierluik ‘The Roots of Elske DeWall’. Nu is de Friezin terug met een korte clubtour langs verschillende Nederlandse podia, waarbij Leeuwarden natuurlijk niet mag worden overgeslagen. Wees erbij, want Elske DeWall laat dit keer zien dat ze ook een ware rockartiest is die de tent op zijn kop zet en het dak eraf ramt.

Naast energieke covers van o.a. P!nk en Bishop Briggs staat er tijdens deze clubtour ook prachtig nieuw, eigen werk op het repertoire. Met natuurlijk haar single ‘Crusade’, die in samenwerking met Davina Michelle is geschreven. Deze werd NPO Radio 2 Topsong en onthult een ware queen of rock & soul.

Elske is muzikaal in hart en nieren: naast haar unieke stemgeluid speelt Elske gitaar, piano en saxofoon. Ze is nationaal bekend van onder meer de titelsong ‘This Game’ van de serie Moordvrouw, haar rol als Maria in The Passion en haar bijdrage in Linda’s Zomerweek. Deze passie neemt ze mee naar Neushoorn waar ze ook deze keer zorgt voor een onvergetelijke en diepgewortelde ervaring!

Zaal: AA-Security Arena | Type: Staconcert | Garderobe gratis

Wanneer:
28 april
Prijsinformatie:
Vanaf € 15,- (met een CJP-pas)

Hjir fine jo Elske DeWall

Neushoorn Leeuwarden
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden
Plan dyn rûte

Toan risseltaten