Ga naar inhoud
Favorieten 0

Bruidsdiner

Dit evenemint is al west

Lokaal op Hatsum, Dronrijp

Huwelijk op Hatsum presenteert: Huwelijksdiner op Hatsum! Hebben jullie trouwplannen en hebben jullie zin in lekker eten, een fijne sfeer en willen jullie laagdrempelig en persoonlijk kennis maken met diverse trouwaanbieders? Dat kan!

Sjoch alfêst efkes

Huwelijk op Hatsum presenteert: Huwelijksdiner op Hatsum!

Hebben jullie trouwplannen en hebben jullie zin in lekker eten, een fijne sfeer en willen jullie laagdrempelig en persoonlijk kennis maken met diverse trouwaanbieders? Dat kan!  Terwijl jullie zitten te genieten van een heerlijk vier-gangen-diner en een glaasje bubbels achteroverslaan, maken jullie kennis met wat er op trouwgebied mogelijk is. En op de achtergrond speelt uiteraard de ultieme trouwmuziek :-)

Verschillende  lokale, regionale ondernemers zijn op 19 maart 2023 aanwezig in Lokaal op Hatsum. Zij bieden allemaal iets waarmee jullie die ene, bijzondere dag, extra speciaal kunnen maken.Zo zijn er bruidsjurken, herenkostuums, decoraties, fotografie en videografie, is er een heuse trouwcomponist aanwezig, en muziek voor tijdens de ceremonie. En een echte trouwambtenaar mag natuurlijk ook niet ontbreken. Alle aanbieders hebben in ieder geval één ding met elkaar gemeen: Passie voor hun vak en liefde voor het toekomstige bruidspaar.

Huwelijk op Hatsum is de perfecte gelegenheid om jouw toekomstige leveranciers persoonlijk te spreken om te kijken of je een klik met ze hebt en dat alles tijdens een heerlijk diner in een gastvrije omgeving. Wat wil je nog meer? Oh..en je kan ook op de foto met een trouwauto, en wordt vastgelegd door een professionele bruidsfotograaf. Zo kun je alvast oefenen voor het perfecte plaatje!

Huwelijksdiner op Hatsum dat 19 maart a.s. plaatsvindt in (trouw)Lokaal Op Hatsum te Dronrijp (Centraal gelegen in Friesland en goed bereikbaar met auto en OV). Aanvang 17.00 uur. Entree: 17.50 Euro per persoon, inclusief een glas bubbels en vier-gangen-diner. Alleen met reservering.

Dit Huwelijksdiner is voor iedereen die:

·         nog niet precies weet hoe die mooiste dag eruit moet komen te zien en inspiratie wil opdoen

·         persoonlijk en laagdrempelig kennis wil maken met aanbieders op het gebied van trouwen

·         in hogere liefdessferen wil komen met lekker eten, muziek, en creatieve trouwprofessionals

Meld je snel aan, want we hebben beperkt plaats.

Wanneer:
t/m 19 maart

Hjir fine jo Bruidsdiner
Lokaal op Hatsum

Adres:
Lokaal op Hatsum
Hatzum 13
9035 VK Dronrijp
Plan dyn rûte
Ofstân (ôfstân):
Toan risseltaten