Ga naar inhoud
Favorieten 0

Krikke's Kunst uit Kringloop

Dit evenemint is al west

Haskerhorne

Expositie van Kunst uit Kringloop. Gesigneerde litho's, zeefdrukken etsen, aquarellen, houtsnedes, keramiek glas en sculpturen.

Sjoch alfêst efkes

Expositie “Krikke's Kunst uit Kringloop” in kerk van Haskerhorne. 

Etsen, aquarellen, zeefdrukken, litho’s, gemengde technieken, sculpturen, keramiek, assemblages; het maakt niet uit. Als het mooi is en gesigneerd, en de prijs is er naar dan gaat het mee naar huis. En zo heb ik nu een collectie die inmiddels 165 gesigneerde werken omvat. 

Een expositie met 165 werken is wel enorm.    Vandaar een expositie in de kerk van Haskerhorne met een greep uit de vele werken welke ik nu in mijn bezit heb.   Het mooie van “Kunst uit de kringloop” vind ik dat bij elk gevonden stuk wel een verhaal zit. Soms zoek ik contact met de kunstenaar als ik vragen heb over een werk en heel vaak krijg ik dan antwoord terug wat ik weer kan gebruiken in mijn verhaal over dat kunstwerk. 

Ik houd alles digitaal bij wat ik heb verzameld. Een foto van het werk, info wat ik vind over het werk, info van de kunstenaar, mijn eventuele correspondentie met de kunstenaar, de prijs wat ik ervoor heb gegeven, waar ik het heb gevonden en eventueel de waarde als ik daar iets over kan vinden.  

Ook ben in lid van enkele kringloopsites waar ik mijn werken op toon die ik vind. Hier krijg ik vaak de reactie dat ik iets met het werk moet doen. Meer mensen mee laten genieten van de werken die ik heb verzameld.   

Door deze kringloopsites is de media (Leeuwarder Courant) mij ook op het spoor gekomen en deze expositie is daar een voortvloeisel uit.  De expositie in de kerk van Haskerhorne loopt van 26 november t/m 18 december. De openingstijden zijn: Zaterdags en zondags van 14.00 uur tot 17.00. U bent van harte welkom om deze expositie te bezoeken. 

Wanneer:
t/m 18 december 2022

Hjir fine jo Krikke's Kunst uit Kringloop

Adres:
Kerk Haskerhorne
Haulsterweg 1
8601BH Haskerhorne
Plan dyn rûte
Ofstân (ôfstân):
Toan risseltaten