Ga naar inhoud
MAP

Historische wintermarkt Hindeloopen

Hindeloopen

De prachtige kleine straatjes in het gezellige Hindeloopen hebben van zichzelf al een unieke uitstraling, en op 17 december worden deze ook nog eens omgetoverd tot een sfeervolle wintermarkt!

Hindeloopen is de stad van klederdracht en schilderkunst. Deze stad doet dingen graag op eigen wijze en dat maakte Hindeloopen tot een eigengereide trendsetter. Maar trendsetter of niet, het stadje is pittoresk, schilderachtig en prachtig! Zeer geliefd bij toeristen en regionale bezoekers.

Deze markt past prima bij de nostalgische sfeer van Hindeloopen met veel historische activiteiten en een pracht van een winterse markt.

Historische wintermarkt

Benieuwd hoe een 18de -eeuwse markt er in Hindeloopen uitzag. Neem dan een kijkje op de historische wintermarkt in Hindeloopen. Op deze historische wintermarkt treft u ambachten aan uit de 18de eeuw. Maar ook een koek en zopie tent met troubadour, straattheater en een verhalenverteller. De historische wintermarkt maakt deel uit van de festiviteiten die Aald Hielpen in haar 110-jarige jubileumjaar heeft georganiseerd

Naast de Historische markt is er ook een winterfair met livemuziek op de havenkade. U kunt hier onder de kerstboom met de kerstman op de foto of genieten van livemuziek van onder andere een koor en zanger. Na afloop van de markt kunt u tot 23:59 nog genieten van livemuziek op de havenkade.

De historische wintermarkt vindt plaats op en rond de sfeervolle oude haven van Hindeloopen. Kortom genoeg te zien en te beleven voor het hele gezin! Zien we u 17 december tussen 16:00 uur en 21:00 in Hindeloopen?

Wanneer:
17 december

Hjir fine jo Historische wintermarkt Hindeloopen

Adres:
Nieuwstad
8712 JK Hindeloopen
Plan dyn rûte
Ofstân (ôfstân):
Toan risseltaten