Ga naar inhoud
Favorieten 0

Theater aan het water - Lucas van Dijk

Lokaal 55, Sneek

Jong talent van Friese bodem: Lucas van Dijk met een grote passie voor het goochelen.

Sjoch alfêst efkes

Start van het nieuwe jaar met een voorstelling van een bijzonder jong talent van onze eigen Friese bodem; Lucas van Dijk.

“Ik ben Lucas, ben 18 jaar en heb een grote passie voor goochelen. Al sinds mijn 9e wist ik mensen te laten lachen en verbazen met mijn magie. Sindsdien ben ik altijd verder gegaan met goochelen. In 2016 trad ik voor het eerst op bij de kleuters op mijn basisschool, dat optreden heb ik keer op keer verbeterd. Toen ben ik begonnen met het kopen van nieuwe truc’s en zelf truc’s te maken samen met mijn pake. In 2018  deed ik mee aan het NK toneel goochelen voor junioren. In 2019 werd ik 3e op het Kunstbende festival in de categorie theater, en ben winnaar geworden van Heerenveen´s got Talent.”

“Inmiddels zit ik op een theateropleiding en weet ik het zeker. Later wil ik goochelaar/illusionist worden! De optredens worden steeds meer en meer. Zo heb ik onder andere gestaan op vele basisscholen, buitenschoolse opvangen, straatfestivals, markten, kinderfeestjes, buurtfeesten, en veel meer. Met heel veel plezier doe ik er alles aan om later beroeps goochelaar te worden en geniet ik van het maken van nieuwe truc´s en illusies samen met mijn pake en natuurlijk van alle optredens die ik kan en mag geven!”

Wanneer:
23 januari 2023

Hjir fine jo Theater aan het water - Lucas van Dijk
Lokaal 55

Adres:
Oude Oppenhuizerweg 55
8606 JB Sneek
Plan dyn rûte
Ofstân (ôfstân):
Toan risseltaten