Ga naar inhoud
Favorieten 0

The Dirty Daddies

Dit evenemint is al west

Leeuwarden

The Dirty Daddies komt in vol ornaat naar Neushoorn en presenteert hun nieuwe show tijdens: ‘The best tour EVER tour’. Een avondvullend muzikaal spektakel waar alle grenzen worden opgezocht en hier en daar worden overschreden.

Sjoch alfêst efkes

The Dirty Daddies komt in vol ornaat naar Neushoorn en presenteert hun nieuwe show tijdens: ‘The best tour EVER tour’. Een avondvullend muzikaal spektakel waar alle grenzen worden opgezocht en hier en daar worden overschreden. Alles wat je wil horen als je dronken op een festival staat, maar dan heerlijk indoor in het prachtige Leeuwarden.

Ze zijn de eerste en enige coverband ooit, die op eigen kracht twee keer AFAS Live uitverkocht. Hiernaast zijn ze niet meer weg te denken bij festivals zoals de Zwarte Cross, Paaspop en Concert at Sea. Ook in de televisiewereld bleven ze niet onopgemerkt, tijdens bezoekjes aan RTL Late Night, BNN en NOS op 3 wisten ze indruk te maken.

Om te ontdekken wat de ultieme 7-koppige hitmachine zo uniek maakt, zul je toch echt zelf een show moeten bijwonen. Klim bij elkaar op de nek, zing je schor en dompel je onder in zo’n nacht die je normaal alleen in films ziet. Meer dan ooit wordt alles uit de kast gehaald en wordt er niks geschuwd om het land te doen schudden op haar grondvesten. Dus trek je dansschoenen en drank tenue aan en LET’S GET DIRTY!

Zaal: Grote Zaal | Type: Staconcert | Garderobe gratis

Wanneer:
t/m 27 januari

Hjir fine jo The Dirty Daddies

Adres:
Neushoorn Leeuwarden
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden
Plan dyn rûte
Ofstân (ôfstân):
Toan risseltaten