Ga naar inhoud
MAP
met Riemer van der Velde, Foppe de Haan, Syb van der Ploeg e.a.

100 jaar SC Heerenveen: met Riemer van der Velde, Foppe de Haan, Syb van der Ploeg e.a.


Dit evenemint is al west

Met terugwerkende kracht gaan we ruimschoots aandacht besteden aan dit jubileum in een theatercollege vol nostalgie en mooie verhalen, met dé…

Met terugwerkende kracht gaan we ruimschoots aandacht besteden aan dit jubileum in een theatercollege vol nostalgie en mooie verhalen, met dé iconen die de club een gezicht hebben gegeven. Op dinsdag 10 mei is het theater in Sneek het decor voor een unieke terugblik in de geschiedenis van de provincieclub. Met hoofdrollen voor Riemer van der Velde, voorzitter van 1983 tot en met 2006, die de club – vanuit de luwte van de eerste divisie - opstuwde in de vaart der voetbalvolkeren. Foppe de Haan, die de club richting gaf als hoofdtrainer in de perioden 1985-1988 en 1992-2004, en in het seizoen 2015-2016 een kortstondige terugkeer beleefde. En met Maarten de Jong, die met zijn onverzettelijke manier van voetballen tussen 1988 en 1994 uitgroeide tot Mister Heerenveen, en ook daarna lange tijd aan de club verbonden was. Aan de hand van presentator Eddy van der Ley, ondersteund door unieke beelden, én de muzikale intermezzo’s van Syb van der Ploeg, gaat uitgebreid teruggeblikt worden op de tijden van weleer, onder meer op hoogtepunten als de komst van het Abe Lenstra-stadion en de Champions League-deelname.

Het belooft een unieke avond te worden. In deel twee van het theatercollege is er de gelegenheid tot het stellen van vragen aan de hoofdrolspelers en na afloop is er een meet & greet.

Sjoch alfêst efkes

Prizen

  • € 23,00

Yn 'e buert

Toan risseltaten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen van Friesland.nl


Minsklike falidaasje is mislearre

Lees hier hoe wij omgaan met je gegevens