Ga naar inhoud
Favorieten 0

Kunstgreep

Dit evenemint is al west

Mienskipshûs Doarpstsjerke Metslawier, Metslawier

De Kunstgreep’ is één van de ateliers van zorggroep Alliade. Mensen met een ondersteuningsvraag maken er bijzondere en kleurrijke werken. Het atelier is te vinden in Dokkum. Er wordt geschilderd en getekend  in diverse technieken onder deskundige begeleid

Expositie ‘De Kunstgreep’

Het Mienskipshûs Doarpstsjerke Mitselwier biedt een podium aan kunstenaars die verbonden zijn aan de streek. Een expositie met werk van ‘de Kunstgreep’ past dan prima in de Tsjerke. De expositie is vanaf 3 september t/m  26 november 2023  te bezichtigen tijdens de openingstijden op zaterdag en zondagmiddag van 13:30 tot 17:00 uur.

‘De Kunstgreep’ is één van de ateliers van zorggroep Alliade. Mensen met een ondersteuningsvraag maken er bijzondere en kleurrijke werken. Het atelier is te vinden in Dokkum. Er wordt geschilderd en getekend  in diverse technieken onder deskundige begeleiding. De kunstenaars werken op groot en klein formaat, op papier of op doek. De onderwerpen variëren van landschappen tot portretten.

In de Doarpstsjerke wordt een deel van de ondertussen omvangrijke collectie geëxposeerd. Naast schilderijen zijn er ook andere kunstwerken van hun hand te bekijken. De werken zijn te huur of te koop.

We nodigen u graag uit voor een bezichtiging van deze bijzondere expositie. De vrijwilligers van ons Mienskipshûs heten u van harte welkom. We vragen geen entree-kosten, een gift voor het onderhoud van de tsjerke wordt zeer op prijs gesteld.

Wanneer:
t/m 26 november
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Mienskipshûs Doarpstsjerke Metslawier

Tsjerkebuorren 7
9123JT Metslawier
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten