Ga naar inhoud
Favorieten 0

Presentatie Now is the time to say new things

Sorry, deze activiteit is niet meer beschikbaar

Leeuwarden

Tien Leeuwarders hebben met dichters Arjan Hut en Marrit Jellema en cultuurmaker Jochem Knoef associaties, herinneringen en ervaringen van nieuwkomers verwerkt in nieuwe teksten en muziek, geïnspireerd op het werk van de Perzische dichter en filosoof Jalal...

Tien Leeuwarders hebben met dichters Arjan Hut en Marrit Jellema en cultuurmaker Jochem Knoef associaties, herinneringen en ervaringen van nieuwkomers verwerkt in nieuwe teksten en muziek, geïnspireerd op het werk van de Perzische dichter en filosoof Jalal ad-Din Rumi.

Hiermee krijgen inwoners die via de nieuwe Wet Inburgering in Leeuwarden zijn terechtgekomen een warm welkom in de stad.

Op donderdag 4 april om 19:30 uur wordt het meertalige online album gepresenteerd bij Sedrana, Schoolstraat 1 in Leeuwarden. Iedereen is welkom, de toegang is gratis.

Now is the time to say new things is een project van Stjoer (Onze familie in Leeuwarden) en Leeuwarden UNESCO City of Literature, voor het programma Over de drempel van de gemeente Leeuwarden en Arcadia.

Wanneer:
t/m 4 april
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Presentatie Now is the time to say new things

Sedrana
Schoolstraat 1
8911 BH Leeuwarden
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten