Ga naar inhoud
Favorieten 0

Winter Wonder Weekend Bolsward

Sorry, deze activiteit is niet meer beschikbaar

Bolsward

Bereid je voor op een betoverend Winter Wonder Weekend in Bolsward! Het belooft een prachtig weekend te worden vol winterse gezelligheid en activiteiten. Kom langs en dompel je onder in de betoverende magie van het seizoen, samen met vrienden en familie!

Welkom bij het Winter Wonder Weekend in Bolsward op 16 en 17 december! Bereid je voor op een betoverend weekend vol spannende activiteiten en gezelligheid voor jong en oud.

Op het marktplein vind je de grootste tube slide van Europa, een indrukwekkende 22 meter lange, 3,5 meter brede en 5 meter hoge glijbaan. Durf jij de uitdaging aan? Deelname is gratis, dus verzamel je moed en maak een onvergetelijke afdaling te midden van de winterse sfeer.

Wandel door de sfeervolle binnenstad van Bolsward en laat je verrassen door het straattheater van Meintheater. Kunst, humor en interactie komen samen in een magische mix die de straten tot leven brengt. Op zaterdagavond is het tijd voor de kerstklassieker "Scrooge"; ervaar de magie van het seizoen op het grote scherm, georganiseerd door Filmhuis Boog in Ons gebouw. Op zondag openen de winkels in de binnenstad hun deuren voor de laatste kerstinkopen. Struin langs sfeervol verlichte etalages en shop unieke cadeaus.

Kortom, het Winter Wonder Weekend in Bolsward belooft een mooi weekend te worden vol winterse gezelligheid en activiteiten!

Wanneer:
t/m 17 december 2023
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Winter Wonder Weekend Bolsward

Binnenstad Bolsward
Marktplein
8701 KG Bolsward
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten