Ga naar inhoud
Favorieten 0

The Billy Joel Experience

Leeuwarden

Op vrijdag 26 mei komen Alexander Broussard samen met zijn vijfkoppige band 003 naar Neushoorn om een wervelende ode aan Billy Joel te brengen met The Billy Joel Experience.

Sjoch alfêst efkes

Sing us a song, you're the piano man! De liedjes van Billy Joel behoeven geen introductie meer. Ze zijn deel geworden van ons collectieve geheugen. Op vrijdag 26 mei komen Alexander Broussard samen met zijn vijfkoppige band 003 naar Neushoorn om een wervelende ode aan Billy Joel te brengen met The Billy Joel Experience. Dit is ook nog eens een speciale gelegenheid; The Billy Joel Experience bestaat dan 5 jaar!

Billy Joel behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan 30 top tien hits op zijn naam staan. Zijn repertoire bestrijkt alle kanten van het pop-spectrum: natuurlijk de klassieke meezinger ‘Piano Man’, maar ook swingende rockers zoals ‘My Life’, prachtige ballads zoals ‘Honesty’ of lekkere rock ‘n roll zoals ‘Only the Good Die Young’. Stuk voor stuk nummers die live misschien nog wel meer indruk maken dan op de plaat. En hoewel Billy (70+) nog steeds optreedt, is de kans erg klein dat hij nog in Nederland zal neerstrijken. Het werd dus hoog tijd voor een tribute. Vandaar: The Billy Joel Experience.

Frontman Alexander Broussard is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd en veelzijdig pianist/toetsenist en zanger/entertainer. Met zijn band 003 bracht hij eerder 5 singles en een dubbel live album uit met eigen werk dat door menig radiostation met enthousiasme ontvangen is en de nodige airplay heeft gekregen. In mei bestaat The Billy Joel Experience vijf jaar en dit betekent dat dit een uitzonderlijk optreden zal worden. De band pakt uit met een bijzondere set en wordt aangevuld met een live blazerssectie en extra backing vocalisten. Natuurlijk hoor je grote hits van Billy Joel, zoals 'Piano Man', 'Uptown Girl', 'Goodnight Saigon', maar juist ook de verborgen pareltjes en fan-favorites.

Wanneer:
26 mei
Prijsinformatie:
Vanaf € 21,-

Hjir fine jo The Billy Joel Experience

Adres:
Neushoorn Leeuwarden
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden
Plan dyn rûte
Ofstân (ôfstân):
Toan risseltaten