Ga naar inhoud
Favorieten 0

preek van de leek te gast Anke de Jong

Dit evenemint is al west

Mariakerk Gorredijk-Kortezwaag, Gorredijk

Te gast: Anke de Jong (36), hoofdredacteur Elle, deelnemer Wie is de mol 2023 Het thema van de preek: kansen creëren, grijpen en geven. Anke de Jong (35) is hoofdredacteur van ELLE Nederland. Hiervoor was zij jarenlang hoofdredacteur van Glamour....

Te gast: Anke de Jong (36), hoofdredacteur Elle, deelnemer Wie is de mol 2023

Het thema van de preek: kansen creëren, grijpen en geven.

Anke de Jong (35) is hoofdredacteur van ELLE Nederland. Hiervoor was zij jarenlang hoofdredacteur van Glamour. Je kan haar ook kennen van Wie is de Mol? , de Slimste Mens , RTL Boulevard of Khalid & Sophie. Anke heeft 40K volgers op Instagram.

Anke is geboren in Friesland, woont sinds haar zestiende in Amsterdam en is de jongste hoofdredacteur van een modetitel in ons land. Haar liefde voor mode ontstond (bij Rinsma in Gorredijk) omdat ze van jongs af aan voelde dat het een fijne manier is van een stukje van jezelf laten zien zonder woorden te gebruiken. Naast een passie voor mode heeft ze een nog grotere passie: mensen inspireren. Haar motto is: als ik het kan, kan jij het ook. 

Thema’s die besproken zullen worden zijn kansen creëren, kansen grijpen, kansen geven. Hard werken. Wel bang zijn en het toch doen. Jezelf ontwikkelen, jezelf positioneren in de media, op sociale media èn op de juiste momenten ontspannen.

Anke wordt geïnterviewd door haar tante Lutske Dijkstra, maar vragen uit het publiek zijn ook meer dan welkom. Van harte welkom bij deze inspiratie sessie!

Tijdstip
10.30 - 12.30

Entree
gratis vrijwillige bijdrage naar draagkracht

Wanneer:
t/m 26 november
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo preek van de leek te gast Anke de Jong
Mariakerk Gorredijk-Kortezwaag

De Leijen 29
8401 AX Gorredijk
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten