Ga naar inhoud
Favorieten 0

WinterDroom

Dit evenemint is al west

Orchideeën Hoeve, Luttelgeest

Van 1 t/m 31 december 2022 verandert de Orchideeën Hoeve in een magische winterwereld vol bijzondere ontmoetingen, spectaculaire kerstdecors en duizenden twinkelende lichtjes.

Sjoch alfêst efkes

mediablock.showall

Maak je klaar voor de ultieme WinterDroom! Van 1 t/m 31 december 2022 barst het magische decemberspektakel in de Orchideeën Hoeve weer los en leiden talloze lichtjes jou langs alle highlights van het park.

Stap overdag in een magisch verlichte winterwereld vol bijzondere bloemen, planten en dieren en laat jouw mooiste winterdromen tot leven komen. Geniet samen met jouw familie van lekker eten en drinken, shop de mooiste decembercadeaus op de kerstmarkt en sluit natuurlijk jouw kerstuitje af met een magisch bezoek aan één van de kaarsjesavonden.

Traditiegetrouw vormen de veertien kaarsjesavonden het hoogtepunt van WinterDroom. Op vr. 9 t/m zo. 11, wo. 14 t/m zo. 18, do. 22, vr. 23 en di. 27 t/m vr. 30 december 2022 komen om 16:30 uur de kerstelfjes tevoorschijn om duizenden kaarsjes en lampjes te ontsteken in het park. Het gehele park is op de kaarsjesavonden geopend tot 21.30 uur.

Let op: er zijn een beperkt aantal tickets verkrijgbaar voor de kaarsjesavonden.

Wanneer:
t/m 31 december 2022

Hjir fine jo WinterDroom
Orchideeën Hoeve

Adres:
Orchideeën Hoeve
Oosterringweg 34
8315 PV Luttelgeest
Plan dyn rûte
Ofstân (ôfstân):
Toan risseltaten