Ga naar inhoud
Favorieten 0

Magic Jungle Festival

Dit evenemint is al west

Orchideeën Hoeve, Luttelgeest

Op zaterdag 26 november laat de Orchideeën Hoeve bezoekers genieten van een bijzonder jungle-avontuur tijdens het ‘Magic Jungle Festival’.

Sjoch alfêst efkes

Op zaterdag 26 november laat de Orchideeën Hoeve bezoekers genieten van een bijzonder jungle-avontuur tijdens het ‘Magic Jungle Festival’. Op deze speciale dag vindt in het hele park een mystiek lichtspektakel plaats en wordt de dag spectaculair afgesloten met vrolijke drumbeats, magische lichteffecten en een ontmoeting met de dierverzorgers in de
Vlinder Vallei.


Magische lichteffecten

Volgens de Orchideeën Hoeve kunnen bezoekers van het ‘Magic Jungle Festival’ het junglepark op unieke wijze ervaren. “Met duizenden kleurrijke lichtjes toveren wij de jungle om in een waar lichtspektakel. Overdag kan men volop genieten van alles wat de wildernis te bieden heeft.
’s Avonds maken we er een avontuurlijk feestje van met Caribische livemuziek en de familieshow ‘CoCo’ Nuts”, vertelt mede-eigenaar Thomas Maarssen.

Magische jungletransformatie
Het echte spektakel ontstaat als de zon ondergaat. “Zodra de zon begint te zakken beginnen de lampjes nog meer te schitteren en start er een magische jungletransformatie”, licht Thomas toe. Bezoekers worden daarom geadviseerd om op tijd te komen, zodat ze zowel bij daglicht als ’s avonds het park kunnen bezoeken. “Zo pakken onze bezoekers van beide werelden de highlights mee”. Het park is geopend tot 19:00 uur en de warme keuken van het vernieuwde Junglerestaurant sluit om 18:30 uur.

Vooraf reserveren op starttijd is noodzakelijk. U kunt via www.orchideeenhoeve.nl of telefonisch via (0527) 202875 uw tickets reserveren.

Wanneer:
t/m 26 november
Prijsinformatie:
Vanaf € 9,95 (voor kinderen)

Hjir fine jo Magic Jungle Festival
Orchideeën Hoeve

Adres:
Orchideeën Hoeve
Oosterringweg 34
8315 PV Luttelgeest
Plan dyn rûte
Ofstân (ôfstân):
Toan risseltaten