Restaurant t Ailand_Lauwersoog_festival_Anders Wad_Friesland_Groningen_muziek_streekproducten_eten_theater_vaartocht_evenement_uitje_er op uit in Friesland_Land in Friesland_Land waar je landt

AFGELAST - Festival Anders Wad

Dit evenemint is al west

Zaterdag 2 mei en zondag 3 mei 2020 wordt het Anders Wad Festival georganiseerd op de Noordpier van Lauwersoog, in Nationaal Park Lauwersmeer.

Het podium op de parkeerplaats brengt een gevarieerd muziekprogramma met o.a. De 4 Tuoze Matroze, Them Dirty Dimes en veel meer. Een half open tent biedt ruimte aan kleinere theatervoorstellingen. Vanaf de steiger vertrekken allerlei vaartochten: zeilen & oesters rapen, met sleepnetten vissen, heen & weer door de sluis naar het Lauwersmeer en met schepnetten plastic opvissen uit de haven.

Je kan zelf je eigen poffertjes bakken, sap trappen, visjes snijden en BBQ-en, pizza’s bakken in een houtoven of zelf je eigen oesters open steken. Producenten uit de regio verkopen hun heerlijkheden. En op beide dagen is er een wild zwijn aan het spit, de buik gevuld met sappig oestervlees van onze eigen Wilde Wad Oesters!

Yn 'e buert

Toan risseltaten