Ga naar inhoud
Favorieten 0

Bitgum op syn kop

Dit evenemint is al west

Bitgum

In 1898 werd door een aantal enthousiaste muzikanten onze muziekvereniging Harmonie Beetgum opgericht. En wij zijn er maar wat trots op dat Harmonie Beetgum na 125 jaar nog steeds een levendige vereniging is.

Sjoch alfêst efkes

In 1898 werd door een aantal enthousiaste muzikanten onze muziekvereniging Harmonie Beetgum opgericht. En wij zijn er maar wat trots op dat Harmonie Beetgum na 125 jaar nog steeds een levendige vereniging is. Wij vieren dit graag met u op ons jubileumconcert.

En dit wordt niet een ‘standaard’ concert wat u van ons gewend bent, maar een muziekspektakel op een speciale locatie! Wij zetten deze avond ‘Bitgum op syn kop’. Natuurlijk zullen wij onze muziek aan u ten gehore brengen. Maar niet alleen ons korps speelt deze avond. We worden tijdens het concert deels begeleid door de band ‘Jokers Wild’. En zij zullen de muziek verzorgen tijdens de afterparty. Naast de muziek zult u ook op andere manieren worden verrast en zult u uw ogen uitkijken. En mocht u voor, tijdens of na ons concert nog lekkere trek hebben, dan staat Fol Fjoer voor u klaar. De avond begint om 20.00. En als u wat eerder komt, wordt u begroet door de muzikale klanken van jeugdkorps de Toeterbende.

Wanneer:
t/m 3 juni
Toan risseltaten