Ga naar inhoud
Favorieten 0

Heem Hiem Home

Dit evenemint is al west

Leeuwarden

Deze humoristische, licht absurdistische voorstelling over ontheemding en thuiskomen. Dit spektakel in het Leeuwarder Bos is door een route aan elkaar verbonden, met onder meer straatmuzikanten, tentbewoners en excentriekelingen.

Deze humoristische, licht absurdistische voorstelling speelt zich af in het Leeuwarder bos, gesitueerd aan de noordzijde van Leeuwarden. Het spektakel is door een route aan elkaar verbonden; met onder meer straatmuzikanten, tentbewoners en excentriekelingen. Kom en beleef wat “Thuiskomen” eigenlijk is; o.a. geïnspireerd op de wereld waarin vluchtelingen zich momenteel bewegen. Deze tocht die je met elkaar aflegt in dit actuele thema is als een verwarrende reis met momenten van geluk, verwondering, warmte en kilte met een verrassend mooie eindbestemming.

Het gaat in deze voorstelling om de zoektocht van de mens naar zijn of haar eigen plek; waar luchtig, bizar en liefdevol naar gekeken wordt. Hoe groot zou jouw eigen aanpassingsvermogen zijn?

Verschillende performances, installaties en muziek vertellen het verhaal van het aanpassingsvermogen van mensen!

Ga naar magmatheater.nl voor het volledige programma en meer informatie. Kijk welke voorstelling jouw favoriet is en geniet mee van deze route-voorstelling in juni/juli 2023.

Kom je naar Heem Hiem Home?

Wanneer:
t/m 5 juli
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Heem Hiem Home

Leeuwarder Bos
Vierhuisterweg 72 Bos
8919AH Leeuwarden
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten