Ga naar inhoud
MAP

Vogelwandeling in de Alde Feanen vlakbij Leeuwarden

Dit evenemint is al west

Earnewald

Uitgestrekte rietvelden, moerasbossen, smalle petgaten en een aalscholverkolonie, je komt het tegen in Nationaal Park De Alde Feanen. Ga mee op ontdekkingstocht en leer over de vogelrijkdom en alle bijzondere flora en fauna. Misschien spot je zelfs wel...

Sjoch alfêst efkes

Uitgestrekte rietvelden, moerasbossen, smalle petgaten en een aalscholverkolonie, je komt het tegen in Nationaal Park De Alde Feanen. Ga mee op ontdekkingstocht en leer over de vogelrijkdom en alle bijzondere flora en fauna. Misschien spot je zelfs wel een zeearend!

De zeearend, ook wel vliegende deur genoemd, is het pronkstuk op ons werk. Deze leeft net als de otter enkel in gebieden met goede waterkwaliteit. Ontdek onder begeleiding van onze enthousiaste natuurgids de verschillende vogels die in het gebied leven. Hij kent dit grootste laagveenmoeras van Noordwest Europa op zijn duim en weet precies welke bijzondere vogels er in deze tijd van het jaar aanwezig zijn. Daarnaast vertelt hij graag over het beheer en de geschiedenis van het gebied. Al met al een superleuk en interessant uitstapje.

Tip: neem een verrekijker mee en maak je natuurbeleving nog leuker!

Interesse? Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00u) via onderstaand formulier. Bij vragen, bel 0511 - 53 96 18 (alleen mogelijk tijdens openingstijden bezoekerscentrum Nationaal Park de Alde Feanen).

Wanneer:
t/m 27 november
Prijsinformatie:
Vanaf € 2,- (voor kinderen)

Hjir fine jo Vogelwandeling in de Alde Feanen vlakbij Leeuwarden

Adres:
Koaidyk 8 a
9264 TP Earnewald
Plan dyn rûte
Ofstân (ôfstân):
Toan risseltaten