Ga naar inhoud
Favorieten 0

Studio 52nd, het Geluid Maastricht en Asko/Schönberg | GOOD GAME (GG), 11+

Dit evenemint is al west

Schouwburg De Lawei, Drachten

Good Game (GG) is een voorstelling gemaakt door gamers, ook voor wie er niets van snapt.

Sjoch alfêst efkes

Good Game (GG) is een voorstelling gemaakt door gamers, ook voor wie er niets van snapt. 

Voor wie nog niet gamet, is het hoog tijd te beginnen. De wereld van de toekomst is digitaal: een wereld die gamers helpen vormgeven. In Good Game (GG) geven zij zelf inzicht in de meerwaarde en de valkuilen van het gamen. Hobbyisten en professionele esporters bundelen hun krachten om al die zorgelijke volwassenen eindelijk eens uit te leggen hoe het zit. Met hun inbreng geven professionele theatermakers het publiek een game-ervaring in real life.

De gamewereld is oneindig rijk. Start je een game op, dan sta je binnen een paar seconden in een ander tijdperk, zet je de eerste stap op een andere planeet of kruip je in een andere huid. Je bent king of the hill of underdog, verbetert de high score van andere spelers, ontrafelt een mysterie, bouwt je droomhuis of overwint als team. Waar je ook naar op zoek bent, wat je ook mist: er is een game die het je geeft.

Laat je meeslepen door de ervaringen van een diverse groep jonge gamers. Professionele muziektheatermakers van het Geluid Maastricht, Studio 52nd en Asko|Schönberg verwerkten hun teksten, bewegingen en composities in een fysieke en muzikale voorstelling. Een ode aan de speler en het spel, een zelfbewuste reflectie op de invloed van gamen op je leven, maar vooral: een broodnodige break, AFK.

Wanneer:
t/m 1 februari
Prijsinformatie:
Vanaf € 12,50

Hjir fine jo Studio 52nd, het Geluid Maastricht en Asko/Schönberg | GOOD GAME (GG), 11+
Schouwburg De Lawei

Adres:
Schouwburg De Lawei
Laweiplein 1
9203 KL Drachten
Plan dyn rûte
Ofstân (ôfstân):
Toan risseltaten