Ga naar inhoud
MAP

Dixieland Crackerjacks in de Klink in Koudum

Dit evenemint is al west

Koudum

In de winter van 2022 - 2023 organiseert Jazzy Koudum een viertal jazzy concerten. Op 8 oktober bijten de Dixieland Crackerjacks het spits af. Zij brengen traditionele dixielandmuziek.

Sjoch alfêst efkes

Onder de vleugels van CTJH (Centrum Traditionele Jazz Harlingen) worden in de wintermaanden van 2022 - 2023 een viertal jazzy concerten gegeven in De Klink in Koudum. Op die manier wil CTJH – buiten de concerten in Harlingen – ook wat verderop in Fryslân activiteiten ontplooien.

Dixieland Crackerjacks

Op 8 oktober bijten de Dixieland Crackerjacks het spits af in de Huiskamer van De Klink. Zij brengen traditionele dixieland muziek. De band staat onder leiding van Bert Brandsma.

​Zaterdag 26 november komt Bert Brandsma met zijn 10-hoofdig Swing, Jazz & Blues Orchestra in de grote zaal. Daarbij zal er ook ruimte zijn om de voetjes van de vloer te laten gaan.

​The Roaring Twenties Experience, het huisorkest van CTJH, komt op 28 januari 2023 de grote zaal vullen met muziek uit begin vorige eeuw. Muziek die nog heel aansprekend is.

​Tenslotte zal Bigband Cue - met roots in Koudum - de serie afsluiten op zaterdag 18 maart.

​Alle concerten beginnen om 20:00 uur. Toegangsprijs bij de Dixieland Crackerjacks is € 10,00 p.p.. Voor de andere drie concerten is dat € 15,00 p.p.  Het adres van Multifunctioneel Centrum ‘De Klink’ in Koudum is Dominee L. Tinholtstraat 1, 8723 CW Koudum.

Voor meer informatie zie www.jazzykoudum.nl.

Wanneer:
t/m 8 oktober
Prijsinformatie:
Vanaf € 10,-

Hjir fine jo Dixieland Crackerjacks in de Klink in Koudum

Adres:
De Klink
Dominee L. Tinholtstraat 1
8723 CW Koudum
Plan dyn rûte
Ofstân (ôfstân):
Toan risseltaten