Ga naar inhoud
Favorieten 0

Help Pake en Beppe de vakantie door met de creatieve dagen in Hegebeintum

Sorry, deze activiteit is niet meer beschikbaar

Kennis- en Ynformaasjesintrum Terp Hegebeintum, Hegebeintum

In de voorjaarsvakantie van 21 t/m 24 februari mogen kinderen tot 18 jaar op vertoon van een pake en/of beppe of andere volwassene gratis een bezoek brengen aan het Archeologisch Steunpunt, de kerk en Harsta State in Hegebeintum. We hebben van woensdag t/...

In de voorjaarsvakantie van 21 t/m 24 februari mogen kinderen tot 18 jaar 'op vertoon' van een pake en/of beppe of andere volwassene gratis een bezoek brengen aan het Archeologisch Steunpunt, de kerk en Harsta State in Hegebeintum. We hebben van woensdag t/m zaterdag weer tal van leuke activiteiten: bouw een terphuis, maal graan voor je eigen pannenkoek, maak een geluksamulet van klei of doe mee aan onze wedstrijd voor het mooiste gedicht over terpvrouw Beitske! Er zijn iedere dag twee blokken waaruit je kunt kiezen: van 13.00 tot 15.00 uur of van 15.00 tot 17.00. Deelname is gratis, maar in verband met de verwachte drukte is het wel nodig om je in te schrijven via onze mail info@terphegebeintum.nl of via de contactpagina van onze website. Vermeld daarbij je naam en leeftijd en evt. de leeftijd van broers of zussen die meekomen,  welke dag je wilt komen en of je wilt komen tussen 13.00 en 15.00 uur of van 15.00 tot 17.00 uur. Per tijdsblok kunnen er maximaal 20 kinderen meedoen.
Zijn pake en beppe nog goed ter been? Parkeer dan op de bietenopslag aan de Harsta Wei. Gaat het lopen wat moeilijker? Dan is er parkeerplaats bij het Kennis- en Ynformaasjesintrum aan de Pypkedyk 4.  

Wanneer:
t/m 24 februari
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Help Pake en Beppe de vakantie door met de creatieve dagen in Hegebeintum
Kennis- en Ynformaasjesintrum Terp Hegebeintum

Kennis- en Ynformaasjesintrum Terp Hegebeintum
Pypkedyk 4
9173 GC Hegebeintum
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten