Ga naar inhoud
Favorieten 0

Meezingconcert en High Tea m.m.v. het Smartlappenkoor Sipelsjeu

Dit evenemint is al west

Leeuwarden

Meezingconcert en High Tea m.m.v. het Smartlappenkoor Sipelsjeu in de Dorpskerk Huizum, Leeuwarden, zondag 19 november 2023, 15.00 uur. Entree € 12,50; kinderen € 2,50 (incl. consumptie).

Ook dit jaar is het zeer gewaardeerde meezingconcert van Sipelsjeu weer in de Dorpskerk Huizum. Het programma met de vele meezingers. En in de pauze van het concert is er de ‘Huizumer High Tea’ met een kop koffie of thee. De vrijwilligers van de Dorpskerk Huizum trakteren u daarbij op een rijke keus uit hun eigengebakken taarten.

In 2006 werd Smartlappenkoor Sipelsjeu opgericht. ‘Sipel’ is het Leeuwarder woord voor ui en dan komen de tranen vanzelf. ‘Sjeu’ staat voor de sfeer die het koor in haar optredens legt. Dit mede door de prachtige kleding en de geweldige muzikale begeleiding!
Met veel plezier worden oude tranentrekkers zoals ‘De glimlach van een kind’ en ‘Een lach en een traan’ vertolkt. Het koor brengt ook hedendaagse levensliederen op eigen wijze ten gehore. Deze worden twee-, drie- en vierstemmig vertolkt door het prachtig uitgedoste Sipelsjeu.
Sipelsjeu treedt regelmatig op in kerken en kroegen, bij festivals en dorpsfeesten, in theaters of zorgcentra. Een optreden van Sipelsjeu houdt in: luisteren, kijken, genieten en meezingen.
Maar……. houd de zakdoek bij de hand!

Kom op tijd, dan kunt u een mooie plek uitzoeken!
Bij de kerk is weinig parkeerruimte. Bezoekers kunnen - op loopafstand en gratis

Wanneer:
t/m 19 november
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Meezingconcert en High Tea m.m.v. het Smartlappenkoor Sipelsjeu

Huizum Dorp 67
8934 BS Leeuwarden
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten