Ga naar inhoud
Favorieten 0

Yung Erd + Schlæpp

Leeuwarden

Zoals elk jaar presenteert D'Drive een nieuwe lichting afstudeerders die de opleiding Muzikant hebben voltooid. Deze avond vallen de afstudeeropdrachten van Eddie Reijcheler (Yung Erd) en Senne van Zelm (Schlæpp) te bewonderen.

Sjoch alfêst efkes

Zoals elk jaar presenteert D'Drive een nieuwe lichting afstudeerders die de opleiding Muzikant hebben voltooid. Dit jaar zijn de concerten weer heel uiteenlopend en zijn er diverse genres vertegenwoordigd. Kom je verbazen en jong talent supporten. Deze avond vallen de afstudeeropdrachten van Eddie Reijcheler (Yung Erd) en Senne van Zelm (Schlæpp) te bewonderen.

Yung Erd
Yung Erd is een band gevormd door gitarist Eddie Reijcheler. Met vele invloeden uit allerlei hoeken meanderen ze tussen soul, jazz, funk, en hiphop. Van D'Angelo tot Butcher Brown en van Anderson .Paak tot Erykah Badu. Yung Erd pakt je bij de hand, neemt je mee langs allerlei genres en schuift je dan zo de dansvloer op!

Schlæpp
Are you going to Schlæpp tonight? Schlæpp (Slapp) is dat zeker van plan. De band en het afstudeerconcert van Senne van Zelm, is geïnspireerd geraakt door Hiatus Kaiyote & Jamiroquai, dus we mogen eerst wel even rekken en strekken rond de heup en schouderzones. Jazzy, funky en Schlæppy. Zo beschrijft de band zichzelf. Met een zwoele bass, een slappende beat en een zangeres met een dromerige stem probeert Schlæpp je met hun eigen repertoire te overtuigen.

Zaal: AA-Security Arena | Type: Staconcert | Garderobe gratis

Wanneer:
4 april
Prijsinformatie:
Vanaf € 7,50 (regulier)

Hjir fine jo Yung Erd + Schlæpp

Adres:
Neushoorn Leeuwarden
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden
Plan dyn rûte
Ofstân (ôfstân):
Toan risseltaten