Ga naar inhoud
Favorieten 0

Fotografie-excursie De Lytse Mear

Earnewald

Ben jij een liefhebber van natuur en fotografie? Dan hebben wij een superleuke excursie voor jou! Grijp je kans om de schoonheid van De Lytse Mear in Nationaal Park de Alde Feanen op de gevoelige plaat te zetten. De Lytse Mear biedt veel mogelijkheden...

Sjoch alfêst efkes

Ben jij een liefhebber van natuur en fotografie? Dan hebben wij een superleuke excursie voor jou! Grijp je kans om de schoonheid van De Lytse Mear in Nationaal Park de Alde Feanen op de gevoelige plaat te zetten.

De Lytse Mear biedt veel mogelijkheden wat betreft fotografie. Er leven vele watervogels, zoals de waterral en aalscholver. Deze vogelsoorten zijn misschien niet helemaal te vergelijken met Doutzen Kroes, maar wel erg fotogeniek. Daarnaast vind je er ook verschillende plantensoorten. En kun je in dit waterrijke gebied oefenen met weerspiegeling. Vergeet ook niet een mooi vogelvluchtperspectief te schieten vanuit de vogelkijkhut!

Naast de foto's die je als herinnering mee naar huis neemt, leer je van onze gedreven gids over de natuur én fotografie. Ga mee en schiet jouw mooiste natuurplaat!

Interesse? Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00u) via onderstaand formulier. Bij vragen, bel 0511 - 53 96 18 (alleen mogelijk tijdens openingstijden bezoekerscentrum Nationaal Park de Alde Feanen).

Wanneer:
8 april
Prijsinformatie:
Vanaf € 2,- (voor kinderen)

Hjir fine jo Fotografie-excursie De Lytse Mear

Adres:
Koaidyk 8 a
9264 TP Earnewald
Plan dyn rûte
Ofstân (ôfstân):
Toan risseltaten