Ga naar inhoud
Favorieten 0

Vegan Fiesta at Club Fizz Leeuwarden

Leeuwarden

By Eliza rolt de rode loper uit bij Club Fizz Leeuwarden voor dé VEGAN FIESTA 🌶Op zaterdag 16 maart 2024 duiken we in een kleurrijke en culinaire Spaanse fiestaaaa 💃🏼 met een feestelijk verrassingsmenu, helemaal veganistisch- en/of vegetarisch.

By Eliza rolt de rode loper uit bij Club Fizz Leeuwarden voor dé VEGAN FIESTA 🌶

Op zaterdag 16 maart 2024 duiken we in een kleurrijke en culinaire Spaanse fiestaaaa 💃🏼 met een feestelijk verrassingsmenu, helemaal veganistisch- en/of vegetarisch.

Ontdek met liefde doordrenkte Spaanse gerechten, gemaakt met enkel diervriendelijke, plantaardige ingrediënten.
De gehele locatie wordt ondergedompeld in een feestelijk Spaans thema met een explosie van kleuren en natuurlijk Spaanse muziek. 🍷🎉

Ervaar een avond vol feestelijkheid alsof je jezelf in het gezellige Spanje waant en laat deze unieke ervaring niet aan je voorbijgaan!

Aangezien ik het eten voor je regel en de tafels voor je versier, maar er ook zeker van wil zijn dat jouw plekje klaarstaat, vraag ik je vriendelijk om alvast je ticket te bestellen via www.byeliza.nl. Zo hoef jij op die avond alleen nog maar je drankjes af te rekenen.

Geef je meteen even aan of je voor vegetarisch of veganistisch gaat? En als je allergieën hebt, laat het ons dan ook weten. ¡Vamos! 🌮✨

www.byeliza.nl

▲ Vegan Fiesta
▲ Club Fizz Leeuwarden
▲ Zaterdag 16 maart 2024

𝗧𝗜𝗖𝗞𝗘𝗧𝗦

➜ https://byeliza.nl/event/vegan-fiesta

Meer info vind je op www.byeliza.nl

Wanneer:
16 en 17 maart
Prijsinformatie:
Vanaf € 29,95
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Vegan Fiesta at Club Fizz Leeuwarden

Club Fizz
Zaailand 106
8911bn Leeuwarden
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten